Grenaa Diesel

I 1907, året efter fabrikkens grundlæggelse, blev den første Grenaa skibsmotor leveret.

Grenaa Diesel motorer er udviklet specielt til skibsfremdrivning. Derfor har vores maskiner en enestående driftsfleksibilitet. En Grenaa bruger meget lidt brændstof og har højt moment i hele omdrejningsområdet – en ægte sejtrækker.

I praksis er en Grenaa motor uopslidelig. Vi kender til motorer, der har været gen-installeret op til 3 gange i nye fartøjer, efter at de gamle skibe er hugget op.

En Grenaa motor er en enkel og velkonstrueret maskine, som er svær at ødelægge og simpel at reparere. Elektronik har ingen plads på en rigtig skibsmotor. Grenaa’en kører videre i mørket og bringer dig sikkert hjem, selv hvis al strøm på skibet svigter.

Grenaa Diesel programmet omfatter:

  • Komplette fremdrivningsanlæg (motor, reduktionsgear og CP-propeller)
  • Grenaa Diesel hovedmaskiner
  • Grenaa marinegear og CP-propellere

Grenaa Diesel er særligt egnede i professionelle arbejdsskibe indenfor fragt, fiskeri og passagerfart. Her kommer maskinerne særligt til sin ret med god trækkraft, lave driftsomkostninger og pålidelighed.

Det unikke komfortniveau der opnås ombord i kraft af Grenaa motorernes støj- og vibrationsfri gangkultur er en sidegevinst, som besætning og passagerer påskønner hver eneste dag. Dette vækker særlig interesse i Mega-yacht kredse.

Grenaa Diesel opfylder naturligvis alle krav fra klasseselskaber, IMO og Solas.