Vindkraft

Grenaa vindmøllegear

Siden 1980’erne har Grenaa Motorfabrik været involveret i vindmølleindustrien. Først med komponentproduktion og senere som den første uafhængige reparationsfabrik for vindmøllegear.

Gearfabrik dedikeret til vindmøllegear-service

Grenaa Motorfabrik har udviklet, fremstillet og repareret gearkasser siden 1906. Vores kombination af ingeniørløsninger, maskinfabrik, håndværk, og kundeservice sikrer gearkasser og reparationskoncepter, der tilfører dig maksimal værdi.

Forbedrede ombytningsgear – med eller uden installation i din mølle

Grenaa Motorfabrik leverer renoverede gearkasser, som er på højde med eller overgår den oprindelige gearkassekonstruktion i pålidelighed. Vi har et stort udvalg på lager, og vi leverer gearkasser eller drivtog som komponenter til servicefirmaer eller udfører nøglefærdige installationsprojekter for mølleejere.

Innovative reparationsløsninger, som udføres i din mølle, på land og off-shore

Reparationer udført i møllen, giver store besparelser. Grenaa Motorfabrik har udviklet markedets mest innovative reparationsløsninger. Vi udfører komplekse reparationer med vores unikke kombination af ekspertiser i vindmøller, gearteknik og maskinbearbejdning. Vi tilfører dermed mølleejere en høj værdi for begrænsede omkostninger.

Komplette forbedrede vindmøller, genanvendelse af nedtagne møller

Totalrenovering og opgradering af brugte vindmøller, som skal opstilles på en ny lokation er et pålideligt og meget konkurrencedygtigt alternativ til nye vindmøller.